Terug naar overzicht

6 cases waar onze vakhanden het verschil maken

18 januari 2023

Van kleine componenten assembleren voor jaloezieën en raambekleding op maat tot dagelijks bijna 25.000 dozen labelen met een unieke kortingscode: onze vakhanden weten elke opdracht tot een goed einde te brengen. Kijk mee achter de schermen:

Hunter Douglas

Hunter Douglas, een multinational gespecialiseerd in jaloezieën en raambekleding op maat, kwam via via bij Bewel terecht voor de assemblage van kleine componenten. Een opdracht die vraagt om het nodige Fingerspitzengefühl, maar laat onze vakhanden daar net zo sterk in zijn. We assembleren intussen hun producten aan een snelheid van 300.000 stuks per jaar.

Nicolas Cardon, European Category Buyer bij Hunter Douglas, is meer dan tevreden van onze samenwerking: “Ondanks de moeilijkheidsgraad doen de mensen van Bewel het heel goed. Dit is voor ons ook een veel economischere oplossing dan wanneer we een professioneel assemblagebedrijf moeten inschakelen. Spreek dus gerust over een win-winsituatie.”

Lees hier het volledige interview met Nicolas Cardon van Hunter Douglas.

Een medewerker van Bewel is bezig met kleine onderdeeltjes te assembleren voor Hunter Douglas. Voor haar heeft ze meerdere bakken met onderdeeltjes staan.

SCANIA

“Wij zijn zelf eigenaar van het gebouw en investeerden 11 miljoen euro in het pand. In ruil engageert Scania zich om het gebouw voor minstens 9 jaar te huren en er minimaal 75 Bewel-medewerkers tewerk te stellen. Naast onze mensen zullen er ook bepaalde processen van Scania zelf naar het nieuwe gebouw verhuizen.”

Ontdek hier wat wij voor Scania betekenen. 

Een vrouwelijke klant van Het Poetsbureau neemt een pakketje van Glowi poetsproducten in ontvangst.

LGTB nv

10.000 metalen beugels voor de automotive sector controleren op afwijkingen. Dat is wat zo’n acht medewerkers van Bewel elke week tot een goed einde brengen voor LGTB nv. Het bedrijf rekent al bijna vijf jaar op onze expertise om de kwaliteit van hun producten te garanderen. Een schouderklopje voor onze dienst kwaliteitscontrole.

Lees hier verder.

kwaliteitscontrole

Barú

Bewel en Barú werken al jarenlang succesvol samen. Het Limburgse chocolademerk schakelt onze vakhanden in voor hun B2B-projecten, waarin zij chocoladeproducten en ander snoepgoed (her)verpakken in de gewenste verpakking van Barú’s klant. Wij staan hen hierin bij en passen ons flexibel aan naargelang hun noden.

Lees hier meer over onze werken voor Barú.

Het logo van Barú: in het midden staat de naam, errond staat geschreven 'Surreally good treats'.

RAJA Benelux

RAJA Benelux en Bewel zijn niet alleen buren in Tongeren, maar werken ook al jaren effectief samen. Die samenwerking versterkten we het afgelopen jaar met een vaste ploeg dat RAJA’s team inhouse bijstaat met onder meer verpakkingswerken. Op een uitdagende arbeidsmarkt bieden wij RAJA met zekerheid geëngageerde medewerkers, en dat op lange termijn.

Meer weten over onze enclave bij RAJA Benelux? Lees hier verder.

Een medewerker van Bewel verpakt een klein kartonnen doosje.

Vanreusel Snacks

Vanreusel Snacks, fabrikant van diepgevroren frituursnacks, lanceerde in 2021 hun digitaal spaarprogramma SnackCoins om trouwe klanten te belonen. Om de logistieke kant van het verhaal in goede banen te leiden, schakelde het bedrijf ons in om hen ter plaatse te ondersteunen. Ons doel: elke dag 20.000 tot 25.000 dozen frituursnacks voorzien van een label met unieke kortingscode.

Sinds juni 2022 hebben we een team van één monitor en vijf maatwerkers dat bij Vanreusel Snacks zelf aan de slag is en er twee labelmachines bedient.

Kijk hier mee achter de schermen bij Vanreusel Snacks.

Twee medewerkers van Bewel zijn aan het werk in de gekoelde ruimte van Vanreusel Snacks. Ze dragen witte kledij en een rood haarkapje.