Assemblage

Bent u op zoek naar helpende handen om uw manuele of technische montages te ondersteunen? Vakhanden die snel en efficiënt (elektro)monteren, controleren en samenstellen? Van los onderdeel tot vakkundig afgewerkt geheel: wij nemen het volledige assemblage proces van u over.

Waarom?

Onze eigenhandig ontwikkelde mallen en hulpmiddelen garanderen een foutloos traject in elektromontage, draadsets, stuurkasten, verlichtingsapparatuur en bekabelingen. Wij werken uw onderdelen of producten af met volle focus en een ongeziene precisie. Bovendien zetten we volop in op cognitieve en visuele technologische ondersteuning.

Onze vakkennis overstijgt sectoren: volledige assemblage van elektrische borden, samenstellen van auto-onderdelen en fietsen, monteren en controleren van medische materialen, metalen en plastic onderdelen.

Voor de medische wereld assembleren we in cleanrooms klasse ISO 8.

Bent u op zoek naar helpende handen om u bij te staan in uw eigen site? Lees dan meer over onze enclavewerking.

Manuele montage en assemblage
Mechanische montage
Elektromontage
Lichte metaalwerken
Kwaliteitscontrole met extra tests

Hoe maatwerkbedrijven een oplossing zijn voor de krapte op de arbeidsmarkt

Vragen over Assemblage?

Wij bekijken graag hoe we onze werking kunnen afstemmen op uw wensen en vereisten. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een zicht op het kostenplaatje, of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ons vakhandschap, uw garantie

Het eindresultaat is het belangrijkste. Dat we uw deadline halen. Dat u de kwaliteit krijgt die u verwacht. Dat u gerust kan zijn dat het in orde komt.

Daar zorgen onze VAKHANDEN voor. Onze garantie op een correcte uitvoering. Een investering die rendeert. Een eindresultaat dat er staat. En waar ook wij ontzettend fier op kunnen zijn.

Lees meer

Uw Assemblage in goede vakhanden

Vele handen maken licht werk. Met 2.200 medewerkers, verdeeld over 8 vestigingen in Limburg, tillen wij uw werking naar een hoger niveau.

Wij voeren uit. Houden rekening met details die voor u belangrijk zijn. Verliezen nooit onze focus en kunnen zelfs de meest complexe projecten aan. Bij ons is uw project in goede handen. Bent u in goede handen.