Groenzorg

U ziet uw buitenomgeving graag netjes in elk seizoen? We steken graag onze handen uit de mouwen voor uw bedrijfsgroen of openbare ruimte. Onze activiteiten gaan van het scheren van hagen over het maaien van uw bloemenweide tot het ruimen van zwerfvuil. Groenzorg in de ruime zin van het woord dus.

Ons groenzorg is niet beschikbaar voor particulieren.

Waarom?

Wij beschikken over de nodige technische mogelijkheden en machines om uw buitenomgeving te onderhouden. Wij houden uw beplanting het hele jaar door in een uitstekende conditie. Dankzij ecologische onkruidbestrijding zorgen wij dat uw groen op een duurzame manier mooi blijft.

Onderhoud van tuinen, parken en paden
Maaien en snoeien
Zwerfvuil verzamelen
Onkruidbestrijding

Hoe maatwerkbedrijven een oplossing zijn voor de krapte op de arbeidsmarkt

Vragen over Groenzorg?

Wij bekijken graag hoe we onze werking kunnen afstemmen op uw wensen en vereisten. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een zicht op het kostenplaatje, of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ons vakhandschap, uw garantie

Het eindresultaat is het belangrijkste. Dat we uw deadline halen. Dat u de kwaliteit krijgt die u verwacht. Dat u gerust kan zijn dat het in orde komt.

Daar zorgen onze VAKHANDEN voor. Onze garantie op een correcte uitvoering. Een investering die rendeert. Een eindresultaat dat er staat. En waar ook wij ontzettend fier op kunnen zijn.

Lees meer

Uw Groenzorg in goede vakhanden

Vele handen maken licht werk. Met 2.200 medewerkers, verdeeld over 8 vestigingen in Limburg, tillen wij uw werking naar een hoger niveau.

Wij voeren uit. Houden rekening met details die voor u belangrijk zijn. Verliezen nooit onze focus en kunnen zelfs de meest complexe projecten aan. Bij ons is uw project in goede handen. Bent u in goede handen.