Enclavewerking

Bent u op zoek naar helpende handen om u bij te staan in uw eigen site? Vakhanden die flexibel inzetbaar zijn, de meest uiteenlopende opdrachten aan kunnen, extra werk opvangen en uw productieprocessen gedeeltelijk of volledig kunnen overnemen? Wij staan voor u klaar.

Waarom?

Bij enclavewerking gaan onze maatwerkers op uw eigen site aan de slag. Zij kunnen u maximaal ondersteunen in repetitieve opdrachten, zodat u kan focussen op uw eigen kernprocessen en u de expertises van uw personeel gerichter kan inzetten.

Enclavewerking gebeurt onder permanente begeleiding van monitoren die de planning coördineren, afspraken vertalen, rendement nastreven, procedures ontwikkelen en verbeteren, en de nodige administratie verwerken. Ze zijn uw vaste aanspreekpunt.

Onze vakhanden kunnen u bijstaan in meerdere aspecten: van verpakken en montage tot logistiek en administratie. Omdat elke opdracht anders is, passen we onze enclavewerking aan op basis van uw eigen werking, uw doelstellingen en uw bedrijfscultuur.

Elke enclave dient te bestaan uit minstens 1 monitor en 8 maatwerkers in een voltijds weeksysteem. Zo kunnen wij u optimaal ondersteunen in uw processen. In een eerste fase kan u opstarten met 4 maatwerkers, zolang dat team binnen het half jaar doorgroeit naar 8 maatwerkers.

Controlewerk
Logistiek
Circulaire activiteiten
Verpakken
Assemblage

Hoe maatwerkbedrijven een oplossing zijn voor de krapte op de arbeidsmarkt

Vragen over Enclavewerking?

Wij bekijken graag hoe we onze werking kunnen afstemmen op uw wensen en vereisten. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een zicht op het kostenplaatje, of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ons vakhandschap, uw garantie

Het eindresultaat is het belangrijkste. Dat we uw deadline halen. Dat u de kwaliteit krijgt die u verwacht. Dat u gerust kan zijn dat het in orde komt.

Daar zorgen onze VAKHANDEN voor. Onze garantie op een correcte uitvoering. Een investering die rendeert. Een eindresultaat dat er staat. En waar ook wij ontzettend fier op kunnen zijn.

Lees meer

Uw Enclavewerking in goede vakhanden

Vele handen maken licht werk. Met 2.200 medewerkers, verdeeld over 8 vestigingen in Limburg, tillen wij uw werking naar een hoger niveau.

Wij voeren uit. Houden rekening met details die voor u belangrijk zijn. Verliezen nooit onze focus en kunnen zelfs de meest complexe projecten aan. Bij ons is uw project in goede handen. Bent u in goede handen.