Textiel

Bent u op zoek naar zorgzame handen die met de nodige finesse uw textiel onder handen nemen? Onze uitgebreide textielafdeling biedt een antwoord op elke textielopdracht. Wij maken kledingstukken winkelklaar en voeren grondige kwaliteitscontroles uit. In onze stikkerij staan onze vakhanden klaar voor specifieke confectieopdrachten, industrieel stikwerk of het borduren van logo’s en namen op (werk)kledij.

Waarom?

Kledingstukken moeten een heel traject doorlopen vooraleer zij klaar zijn voor de winkelrekken. Wij nemen dat volledig in handen: geleverde dozen uitpakken, kleding voorzien van labels, op kapstokken hangen, nauwkeurig controleren, op maat sorteren…

Dankzij onze professionaliteit in elke fase zijn grote kledingketens al jarenlang trouwe klanten. Maar ook kleinere lokale bedrijven vinden hun weg naar Bewel. Dankzij onze service op maat kunnen wij u ondersteunen op maat van uw wensen en vereisten.

Bent u op zoek naar helpende handen om u bij te staan in uw eigen site? Lees dan meer over onze enclavewerking.

Textielconditionering
Stikwerken
Machinaal borduren
Textiel kwaliteitscontrole
Aanbrengen van etiketten, prijslabels, diefstalbeveiliging
Winkelklaar maken van kledij

Hoe maatwerkbedrijven een oplossing zijn voor de krapte op de arbeidsmarkt

Vragen over Textiel?

Wij bekijken graag hoe we onze werking kunnen afstemmen op uw wensen en vereisten. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een zicht op het kostenplaatje, of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ons vakhandschap, uw garantie

Het eindresultaat is het belangrijkste. Dat we uw deadline halen. Dat u de kwaliteit krijgt die u verwacht. Dat u gerust kan zijn dat het in orde komt.

Daar zorgen onze VAKHANDEN voor. Onze garantie op een correcte uitvoering. Een investering die rendeert. Een eindresultaat dat er staat. En waar ook wij ontzettend fier op kunnen zijn.

Lees meer

Uw Textiel in goede vakhanden

Vele handen maken licht werk. Met 2.200 medewerkers, verdeeld over 8 vestigingen in Limburg, tillen wij uw werking naar een hoger niveau.

Wij voeren uit. Houden rekening met details die voor u belangrijk zijn. Verliezen nooit onze focus en kunnen zelfs de meest complexe projecten aan. Bij ons is uw project in goede handen. Bent u in goede handen.