Verpakken

Op zoek naar een efficiënte manier om uw producten te laten verpakken. Wat u ook wil verpakken: wij hebben voor u een oplossing op maat. Van grote tot kleine verpakkingen, ongeacht uw sector: u vraagt, wij verpakken.

Waarom?

Naast onze uitgebreide verpakkingsmogelijkheden op maat van uw product, beschikken we over gespecialiseerde ruimtes om uw product correct te verpakken. Van voedingsruimtes (klasse ISO 22 000) tot stofarme ruimtes. Uw product is bij ons in goede handen.

Bent u op zoek naar helpende handen om u bij te staan in uw eigen site? Lees dan meer over onze enclavewerking.

Verpakken in krimpfolie of flowpacks
Machinaal blisteren
Ompakken, banderolleren of palletiseren
Displays samenstellen

Hoe maatwerkbedrijven een oplossing zijn voor de krapte op de arbeidsmarkt

Vragen over Verpakken?

Wij bekijken graag hoe we onze werking kunnen afstemmen op uw wensen en vereisten. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een zicht op het kostenplaatje, of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ons vakhandschap, uw garantie

Het eindresultaat is het belangrijkste. Dat we uw deadline halen. Dat u de kwaliteit krijgt die u verwacht. Dat u gerust kan zijn dat het in orde komt.

Daar zorgen onze VAKHANDEN voor. Onze garantie op een correcte uitvoering. Een investering die rendeert. Een eindresultaat dat er staat. En waar ook wij ontzettend fier op kunnen zijn.

Lees meer

Uw Verpakken in goede vakhanden

Vele handen maken licht werk. Met 2.200 medewerkers, verdeeld over 8 vestigingen in Limburg, tillen wij uw werking naar een hoger niveau.

Wij voeren uit. Houden rekening met details die voor u belangrijk zijn. Verliezen nooit onze focus en kunnen zelfs de meest complexe projecten aan. Bij ons is uw project in goede handen. Bent u in goede handen.