Controlewerk

Uw producten technisch of visueel laten controleren? Onze vakhanden voelen nauwkeurigheid en perfectie aan als geen ander. Wij doen alle types van controlewerk: van kleding en kunststofonderdelen tot de vulhoogte van drankflesjes of eender welke producten. Hier gaat niets de deur uit tot het 100% voldoet aan de opgelegde eisen.

 

Waarom?

Onze vakhanden sorteren en selecteren op basis van de door u bepaalde richtlijnen. Een doorgedreven focus en jarenlange expertise maakt dat wij werken aan hoge capaciteit.

Bent u op zoek naar helpende handen om u bij te staan in uw eigen site? Lees dan meer over onze enclavewerking.

Visueel en technisch controlewerk
Controle met meetinstrumenten
Reworks en herverpakkingen

Hoe maatwerkbedrijven een oplossing zijn voor de krapte op de arbeidsmarkt

Vragen over Controlewerk?

Wij bekijken graag hoe we onze werking kunnen afstemmen op uw wensen en vereisten. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een zicht op het kostenplaatje, of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ons vakhandschap, uw garantie

Het eindresultaat is het belangrijkste. Dat we uw deadline halen. Dat u de kwaliteit krijgt die u verwacht. Dat u gerust kan zijn dat het in orde komt.

Daar zorgen onze VAKHANDEN voor. Onze garantie op een correcte uitvoering. Een investering die rendeert. Een eindresultaat dat er staat. En waar ook wij ontzettend fier op kunnen zijn.

Lees meer

Uw Controlewerk in goede vakhanden

Vele handen maken licht werk. Met 2.200 medewerkers, verdeeld over 8 vestigingen in Limburg, tillen wij uw werking naar een hoger niveau.

Wij voeren uit. Houden rekening met details die voor u belangrijk zijn. Verliezen nooit onze focus en kunnen zelfs de meest complexe projecten aan. Bij ons is uw project in goede handen. Bent u in goede handen.