Mailing en boekbinderij

Op zoek naar een partner die uw mailings volledig op zich neemt? Die uw boeken of ander drukwerk zorgvuldig inbindt? Onze vakhanden staan in voor de volledige handling van uw drukwerk en mailings, en werken uw producten tot in de puntjes af.

Waarom?

Met een afdeling die zich uitsluitend bezighoudt met mailings en inbindwerken, hebben wij een grote capaciteit om u verder te helpen. Wij zijn gedreven in de handling van brieven, brochures en pakketten, en maken uw mailings maatwerk razendsnel verzendklaar. Wij beschikken over de nodige kennis en gaan voor u aan de slag met verschillende technieken.

Dankzij een contract met bpost verlopen zowel nationale en internationale verzendingen snel en betrouwbaar.

Bent u op zoek naar helpende handen om u bij te staan in uw eigen site? Lees dan meer over onze enclavewerking.

Personaliseren, etiketteren en plastificeren
Verpakken in folie, kokers of pakketjes
Verschillende bind- en verlijmtechnieken
Aanbrengen van labels en barcodes
Nazorg van mailings: adressenlijsten bijwerken, retours/teruggekeerde post verwerken…

Hoe maatwerkbedrijven een oplossing zijn voor de krapte op de arbeidsmarkt

Vragen over Mailing en boekbinderij?

Wij bekijken graag hoe we onze werking kunnen afstemmen op uw wensen en vereisten. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een zicht op het kostenplaatje, of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ons vakhandschap, uw garantie

Het eindresultaat is het belangrijkste. Dat we uw deadline halen. Dat u de kwaliteit krijgt die u verwacht. Dat u gerust kan zijn dat het in orde komt.

Daar zorgen onze VAKHANDEN voor. Onze garantie op een correcte uitvoering. Een investering die rendeert. Een eindresultaat dat er staat. En waar ook wij ontzettend fier op kunnen zijn.

Lees meer

Uw Mailing en boekbinderij in goede vakhanden

Vele handen maken licht werk. Met 2.200 medewerkers, verdeeld over 8 vestigingen in Limburg, tillen wij uw werking naar een hoger niveau.

Wij voeren uit. Houden rekening met details die voor u belangrijk zijn. Verliezen nooit onze focus en kunnen zelfs de meest complexe projecten aan. Bij ons is uw project in goede handen. Bent u in goede handen.