Zeefdruk

Bent u op zoek naar een partner die specialist is in professionele druktechnieken? Voor kleine of grote oplages en op materialen zoals kunstoppervlakken, glas, porselein, hout en metaal? Wees welkom in onze zeefdrukkerij met uitgebreid machinepark.

Waarom?

U zoekt een partner die u helpt met specifieke technische uitdagingen of grote oplages? Wij zijn van alle markten thuis. En staan garant voor een hoogwaardige drukkwaliteit en een snelle en vakkundige service.

Voor de bedrukking van medisch materiaal werken we in een speciale stofarme ruimte.

Bent u op zoek naar helpende handen om u bij te staan in uw eigen site? Lees dan meer over onze enclavewerking.

Zeefdruk
Tampondruk
Vlakdruk
Ronddruk

Hoe maatwerkbedrijven een oplossing zijn voor de krapte op de arbeidsmarkt

Vragen over Zeefdruk?

Wij bekijken graag hoe we onze werking kunnen afstemmen op uw wensen en vereisten. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een zicht op het kostenplaatje, of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ons vakhandschap, uw garantie

Het eindresultaat is het belangrijkste. Dat we uw deadline halen. Dat u de kwaliteit krijgt die u verwacht. Dat u gerust kan zijn dat het in orde komt.

Daar zorgen onze VAKHANDEN voor. Onze garantie op een correcte uitvoering. Een investering die rendeert. Een eindresultaat dat er staat. En waar ook wij ontzettend fier op kunnen zijn.

Lees meer

Uw Zeefdruk in goede vakhanden

Vele handen maken licht werk. Met 2.200 medewerkers, verdeeld over 8 vestigingen in Limburg, tillen wij uw werking naar een hoger niveau.

Wij voeren uit. Houden rekening met details die voor u belangrijk zijn. Verliezen nooit onze focus en kunnen zelfs de meest complexe projecten aan. Bij ons is uw project in goede handen. Bent u in goede handen.