Circulair

Wilt u producten of onderdelen circulair hergebruiken of demonteren, grondstoffen maximaliseren en waardevernietiging minimaliseren? Wij helpen u graag recyclen en upcyclen op zo’n efficiënt mogelijke manier. Onze vakhanden helpen u met sorteren, recycleren en hergebruiken.

Waarom?

De circulaire economie is de economie van de toekomst. Haal alles uit uw producten en onderdelen en werk zo mee aan een mooiere wereld. Deze opdrachten zijn uitermate geschikt voor onze vakhanden, die nauwkeurig en snel kunnen demonteren en sorteren.

Bent u op zoek naar helpende handen om u bij te staan in uw eigen site? Lees dan meer over onze enclavewerking.

PC’s en drivers demonteren
Onderdelen scheiden voor hergebruik
Materialen uitsorteren voor recycling en upcycling

Wash-it

Maakt u gebruik van herbruikbare bekers of andere materialen? Wilt u deze professioneel laten wassen en drogen op een duurzame, sociale en budgetvriendelijke manier? Dat kan via Wash-it, een Vlaams coöperatief platform voor het wassen van herbruikbare bekers.

Bewel is één van de officiële operationele waspartners van Wash-It. Onze wasstraat voor herbruikbare bekers zal binnenkort in werking treden in Oudsbergen. Contacteer ons nu al voor meer informatie of een offerte op maat van uw bedrijf.

Waarom Wash-it?

  • Grondig droogproces: garandeert langdurig gebruik van bekers en een risicoloze opslag (en gaat bv. schimmelvorming tegen)
  • Ecologisch: ecologische detergenten om te wassen
  • Duurzaam: de afvalberg van uw event verkleint aanzienlijk
  • Budgetvriendelijk: door samen te werken met sociale economie is de waskost budgetvriendelijk

Hoe maatwerkbedrijven een oplossing zijn voor de krapte op de arbeidsmarkt

Vragen over Circulair?

Wij bekijken graag hoe we onze werking kunnen afstemmen op uw wensen en vereisten. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een zicht op het kostenplaatje, of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ons vakhandschap, uw garantie

Het eindresultaat is het belangrijkste. Dat we uw deadline halen. Dat u de kwaliteit krijgt die u verwacht. Dat u gerust kan zijn dat het in orde komt.

Daar zorgen onze VAKHANDEN voor. Onze garantie op een correcte uitvoering. Een investering die rendeert. Een eindresultaat dat er staat. En waar ook wij ontzettend fier op kunnen zijn.

Lees meer

Uw Circulair in goede vakhanden

Vele handen maken licht werk. Met 2.200 medewerkers, verdeeld over 8 vestigingen in Limburg, tillen wij uw werking naar een hoger niveau.

Wij voeren uit. Houden rekening met details die voor u belangrijk zijn. Verliezen nooit onze focus en kunnen zelfs de meest complexe projecten aan. Bij ons is uw project in goede handen. Bent u in goede handen.