Terug naar overzicht

Onze vakhanden stelden maar liefst 11.000 gift sets samen op twee weken tijd

04 april 2024
Atelier Rebul

Oude bekenden Wim Kenens, site manager van Bewel Heusden, en Kris Gielen, zaakvoerder van Atelier Rebul Benelux, geraakten een jaar geleden weer aan de praat en daar vloeide een mooie samenwerking uit. Want bij Atelier Rebul was de nood aan logistieke ondersteuning groot. En dat is net waar onze helpende vakhanden in uitblinken.

het team van Bewel aan het werk om grote bestellingen relatiegeschenken te verwerken.

Atelier Rebul is een klinkende naam in de wereld van luxe lifestyle merken. Het bedrijf is in 1895 opgericht in Istanbul en is bekend om zijn hoogwaardige geuren, zepen en kaarsen. Xander Gielen, medezaakvoerder die samen met vader Kris het avontuur in de Benelux aangaat, benadrukt de filosofie van het merk: ‘affordable luxe’ met een sterke verbintenis met de natuur.

De focus op kwaliteit verbindt Bewel met Atelier Rebul

Als er grote oplages voor relatiegeschenken arriveerden, konden ze bij Atelier Rebul vaak niet de nodige flexibiliteit om die te verwerken aan de dag leggen. Op dat moment realiseerden ze dat de medewerkers van Bewel geknipt waren voor de job. Zo gezegd, zo gedaan. Voortaan schakelen ze vakhanden in om die grote bestellingen te verwerken.Xander: “Vorig jaar hebben ze ons geholpen om 11.000 gift sets voor een klant samen te stellen. Ze hebben alle producten uit- en daarna weer mooi ingepakt en ze daarna heel netjes op pallets aan ons terugbezorgd. En dat op twee weken tijd. De snelheid en precisie waarmee ze dat soort projecten uitvoeren is dus echt waanzinnig.”

”De mensen van Bewel assembleren ook regelmatig onze pre-made giftsets. Ze werken met zo’n toewijding en weten met een gestructureerd stappenplan, waarin iedereen een duidelijke rol vervult, perfect wat ze moeten doen. En dat leidt keer op keer tot de kwaliteit die we met ons merk nastreven.”

De samenwerking opent de ogen om nog meer vakhanden in te zetten

“We zijn enorm blij met de samenwerking met Bewel en zouden het ook niet anders meer willen of kunnen. We merken dat we steeds meer mogelijkheden om uit te besteden in onze bestaande procedures spotten. Het is nu eenmaal fijn om te weten dat we steeds kunnen rekenen op een sterke partner wanneer er grote volumes op ons afkomen.”

We willen iedereen die nood heeft aan vakhandschap een samenwerking met Bewel aanraden. Ze tonen een enorme flexibiliteit en zijn tegelijkertijd een gevestigde waarde waarop je kan vertrouwen. En natuurlijk is het ook fijn dat je vanuit sociaal oogpunt je steentje bijdraagt.”

Hoe kunnen we uw productieprocessen of logistieke flow ondersteunen? Contacteer ons voor een kennismaking!