Logistiek

Logistieke ondersteuning nodig? Een efficiënte oplossing om uw logistieke flow te verbeteren? Wij helpen u verder met de meest uiteenlopende opdrachten. Van tijdelijke opslag tot orderpicking. Van laden en lossen tot e-commerce.

Waarom?

We beschikken over 60.000 m² werk- en magazijnruimte. Maar naast onze eigen faciliteiten, werken wij ook on-site bij u op bedrijf. We staan u bij in de meest uiteenlopende logistieke opdrachten, en dat zowel voor permanente als tijdelijke opdrachten.

Bent u op zoek naar helpende handen om u bij te staan in uw eigen site? Lees dan meer over onze enclavewerking.

Value Added Services (VAS)
Reverse logistics
Laden, lossen, stockage, orderpicking en verzendklaar maken
Kwaliteitscontroles
Herverpakking, bestickering en andere handling
Cyclische voorraadtellingen

Hoe maatwerkbedrijven een oplossing zijn voor de krapte op de arbeidsmarkt

Vragen over Logistiek?

Wij bekijken graag hoe we onze werking kunnen afstemmen op uw wensen en vereisten. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een zicht op het kostenplaatje, of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ons vakhandschap, uw garantie

Het eindresultaat is het belangrijkste. Dat we uw deadline halen. Dat u de kwaliteit krijgt die u verwacht. Dat u gerust kan zijn dat het in orde komt.

Daar zorgen onze VAKHANDEN voor. Onze garantie op een correcte uitvoering. Een investering die rendeert. Een eindresultaat dat er staat. En waar ook wij ontzettend fier op kunnen zijn.

Lees meer

Uw Logistiek in goede vakhanden

Vele handen maken licht werk. Met 2.200 medewerkers, verdeeld over 8 vestigingen in Limburg, tillen wij uw werking naar een hoger niveau.

Wij voeren uit. Houden rekening met details die voor u belangrijk zijn. Verliezen nooit onze focus en kunnen zelfs de meest complexe projecten aan. Bij ons is uw project in goede handen. Bent u in goede handen.