Terug naar overzicht

Tot 25.000 dozen frituursnacks per dag gelabeld bij Vanreusel Snacks

22 november 2022
Vanreusel Snacks

Vanreusel Snacks, fabrikant van diepgevroren frituursnacks, lanceerde in 2021 hun digitaal spaarprogramma SnackCoins om trouwe klanten te belonen. Om de logistieke kant van het verhaal in goede banen te leiden, schakelde het bedrijf ons in om hen ter plaatse te ondersteunen. Ons doel: elke dag 20.000 tot 25.000 dozen frituursnacks voorzien van een label met unieke kortingscode.

Twee medewerkers van Bewel zijn aan het werk in de gekoelde ruimte van Vanreusel Snacks. Ze dragen witte kledij en een rood haarkapje.

Bij het SnackCoins-spaarprogramma wordt elke doos met frituursnacks langs de binnenkant voorzien van een unieke kortingscode die maar één keer scanbaar is. Frituristen scannen de code en krijgen punten die ze nadien kunnen inruilen voor mooie geschenken.

Toen het project gelanceerd werd, schakelde Vanreusel eerst jobstudenten en uitzendkrachten in om alle dozen te labelen. Het succes van het spaarprogramma, gecombineerd met de uitdaging om elke week voldoende arbeidskrachten te vinden, maakte dat ze op zoek gingen naar een partner die hen een stabiele bezetting kon garanderen.

Ondertussen zijn we sinds 1 juni 2022 aan de slag bij Vanreusel zelf, met één monitor en vijf maatwerkers die samen twee labelmachines bedienen. Onze maatwerkers brengen lege pallets aan, plaatsen de dozen in de labelmachines, stapelen de bestickerde dozen op pallets en voeren die gevulde pallets af.

Ze letten er daarbij goed op dat ze de dozen correct in de machines steken, zodat de sticker steeds op de bovenkant van de doos wordt geplakt. Ook het stapelen van de dozen gebeurt heel nauwkeurig, met stabiele pallets als gevolg.

Een half jaar na de opstart loopt onze samenwerking met Vanreusel nog altijd heel goed. Onze medewerkers krijgen eigen kledij van Vanreusel en hebben een hele zone ter beschikking met een koelkast, microgolfoven, ruimte om zich om te kleden enzovoort. Net als de andere Vanreusel-medewerkers mogen ze twee keer per week een frituursnack kiezen voor bij de lunch.

Ook Vanreusel zelf is heel tevreden. We halen een hogere snelheid dan zij hadden verwacht, waardoor ze onze mensen indien nodig inschakelen voor andere opdrachten zoals vlaggetjes samenstellen of doosjes vouwen. Het is een plezier om voor een klant als Vanreusel te werken!

 

Benieuwd wat onze vakhanden voor uw bedrijf kunnen betekenen? Contacteer ons voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.