Terug naar overzicht

Samenwerken met een maatwerkbedrijf? 4 succesverhalen van Bewel uit 2023

19 december 2023

Hoe kan samenwerken met een maatwerkbedrijf de efficiëntie in uw bedrijf erop laten vooruitgaan? We bewijzen het graag met enkele succesvolle cases van het afgelopen jaar.

Bewel en Mumplanner

Bewel als totaalpartner voor Mumplanner

Marijke Beirens, founder van Mumplanner, had zelf nood aan een old-school papieren agenda om haar job en rol als mama van twee met verve te vervullen. Ze ontwikkelde zelf Mumplanner en verovert het hele land samen met onze hulp. Van productie, kwaliteitscontrole en orderpicking tot verzending. We fungeren als totaalpartner voor deze gedreven onderneemster.

Lees hier het volledige verhaal van Marijke zelf.

De medewerkers van Bewel poseren in de gekoelde ruimte van BCS Butterfly. Ze dragen fluo-oranje jassen en mutsen voor de veiligheid en warmte.

40 à 45 gevulde palletten per dag bij BCS Butterfly

BCS Butterfly, deel van GBfoods, is een fabrikant van gekoelde verse soepen en kant-en-klare salades, die vanuit hun productieomgeving in Beringen al meerdere jaren de Belgische supermarkten en foodservice bedient. In hun magazijn in Tessenderlo is een vaste delegatie van Bewel aan de slag om hen te ondersteunen met logistieke taken. Dat gaat van gekoelde producten verpakken in dozen tot gevulde palletten omwikkelen en klaarmaken voor levering. Dat alles in een gekoelde werkomgeving met een hoog werktempo.

David Vanassel, Business Unit Director Chilled Belgium, vertelt meer over onze samenwerking.

Het team van Bewel dat actief is op de site van Weerts Supply Chain in Milmort.

Displays bouwen én vullen met koekjes bij Weerts Supply Chain

Sinds iets meer dan een half jaar hebben we er een Waalse enclave bij: Weerts Supply Chain in Milmort. Onze vakhanden helpen er displays bouwen voor enkele bekende koekjesmerken, displays die u erna in elke lokale supermarkt kunt spotten. Na een uitdagende opstart, hebben we er ondertussen volledig onze weg gevonden en bouwen er nu tot wel 550 displays per dag.

Bekijk hier alle werken die we uitvoeren bij Weerts Supply Chain.

Een medewerker van Bewel is bezig met stickers aan te brengen op de flesjes met kleurstof van Unicraft.

Kleurrijke knutselpakketten voor groothandel Unicraft

Sinds het begin van 2023 werkt onze site in Sint-Truiden voor Unicraft, een groothandel in hobbymaterialen. We helpen hen met knutselpakketten samen te stellen voor Jesmonite, een Brits merk gespecialiseerd in gietproducten. Van alle voorbereidende werken tot de controle van elk product en elk pakket: onze vakhanden nemen het voor hun rekening.

Hoe zo’n pakket tot stand komt? Lees het hier.

 

Op zoek naar een betrouwbare partner in dit nieuwe jaar?

Bij Bewel staan we klaar om je te ondersteunen in je productieprocessen. Contacteer ons met je vraag en we helpen je graag verder!