Terug naar overzicht

Enclavewerking: onze dienstverlening op uw eigen site

19 september 2022

Bewel telt in totaal negen vestigingen, verspreid over Limburg. Maar daar stopt onze dienstverlening niet. Een almaar groeiend aantal Bewel-klanten kiest voor enclavewerking, waarbij onze maatwerkers op de site van de klant zelf aan de slag gaan. Dat doen ze onder permanente begeleiding van monitoren. Klinkt enclavewerking als iets voor uw productieproces? Dit moet u weten:

enclavewerking

Maximale ondersteuning in repetitieve taken

Onze maatwerkers zijn ontzettende sterk in repetitieve taken. Doordat onze maatwerkers die repetitieve taken van uw personeel overnemen, kan u de kennis en expertise van uw eigen medewerkers doelgericht inzetten en hen laten focussen op uw kernprocessen.

 

Permanente begeleiding door monitoren

Onze monitoren zijn de steunpilaren van onze maatwerkers en uw aanspreekpunt op de werkvloer.

Zij:

  • Coördineren de planning.
  • Vertalen afspraken op maat van onze maatwerkers.
  • Verzekeren het rendement.
  • Ontwikkelen hapklare instructies die onze medewerkers snel en probleemloos kunnen uitvoeren.
  • Verbeteren procedures.
  • Verwerken alle administratie.

 

Uitgebreide dienstverlening

Net zoals in onze vestigingen, bieden we een brede dienstverlening aan in onze enclaves. Onze vakhanden kunnen u bijstaan op meerdere vlakken: van verpakken en montage tot logistiek en administratie.

Volgende Bewel-diensten zijn mogelijk in een enclave:

 

Op maat van uw bedrijf

Elk bedrijf en elke vraag die we binnenkrijgen is anders. Daarom passen we onze enclavewerking steeds aan naargelang uw bedrijfscultuur, bedrijfsdoelstellingen en huidige situatie.

Toen radiatorbedrijf Jaga bijvoorbeeld een groot deel van zijn activiteiten terughaalde uit het buitenland, schakelden ze onze hulp in om die reshoring op te vangen. Een team van zestien maatwerkers en twee monitoren staat de vaste medewerkers van Jaga bij met diverse verpakkings- en montagewerken. Lees er hier meer over.

 

Minimumcapaciteit

Elke enclave van Bewel dient te bestaan uit minstens één monitor en acht maatwerkers in een voltijds weeksysteem. Zo kunnen we een optimale ondersteuning garanderen. In een eerste fase kan u ervoor kiezen om op te starten met vier maatwerkers, zolang dat team binnen het half jaar doorgroeit naar acht maatwerkers.

 

Enclavewerking iets voor uw bedrijf?

Dagelijks zijn zo’n vierhonderd voltijdsequivalenten actief in 27 Bewel-enclaves, verspreid over heel Limburg. Benieuwd of onze enclavewerking ook uw productieprocessen kan optimaliseren? We geven u graag meer uitleg in een kennismakingsgesprek. Contacteer ons vandaag nog!