Terug naar overzicht

7 redenen hoe samenwerken met een maatwerkbedrijf u kan bijstaan bij krapte op de arbeidsmarkt

05 april 2023
samenwerken met maatwerkbedrijf

Heeft u moeite met de juiste arbeidersprofielen te vinden? Dreigen uw productie of processen hieronder te lijden? U bent niet de enige, gezien de blijvende krantenkoppen over de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt. Maar heeft u er al bij stilgestaan dat samenwerken met een maatwerkbedrijf de oplossing voor u kan zijn? We geven u zeven redenen waarom Bewel uw geschikte partner is.

 

1. Kunnen veel activiteiten aan

Maatwerkbedrijven kunnen meer dan vaak gedacht wordt. Zo hebben wij medewerkers in dienst met uiteenlopende achtergronden en kwaliteiten.

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Verpakken
  • (Elektro)assemblage
  • Controlewerk
  • Zeefdruk
  • Logistiek
  • Groenonderhoud
  • Textiel
  • Mailing en boekbinderij
  • Circulaire economie

 

2. Repetitieve taken overnemen van uw personeel

Onze vakhanden zijn heel sterk in repetitieve taken en activiteiten. Taken die uw personeel vaak minder graag doet of die de efficiëntie van hun hoofdtaken ondermijnen. Onze medewerkers staan hen hier graag in bij en voeren deze repetitieve taken snel, efficiënt en consistent uit.

 

3. Schaalgrootte

Door samen te werken met een groter maatwerkbedrijf zoals Bewel, kan u een beroep doen op hun vele medewerkers die vaak sneller kunnen invallen dan wanneer u zelf op zoek moet naar geschikte nieuwe medewerkers. Wij kunnen snel anticiperen op plotse veranderingen of nieuwe vragen langs uw kant.

 

4. Flexibiliteit

Een groot aanbod aan activiteiten, een groot aantal medewerkers en de snelheid om snel te schakelen, maakt dat wij over de nodige flexibiliteit beschikken om uw bedrijf te ondersteunen waar nodig. Op korte en lange termijn, voor kleine en eenvoudige tot grote en complexe opdrachten.

 

5. Bij u inhouse of in een Bewel-site

Afhankelijk van het type opdrachten, de ruimte die u ter beschikking heeft en uw persoonlijke voorkeuren, kunnen onze medewerkers zowel bij u ter plaatse komen werken als in een van onze vestigingen. Wij voorzien de nodige omkadering via onze monitoren, die de medewerkers ondersteunen tijdens hun werk en bijsturen waar nodig.

 

6. Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Door samen te werken met een maatwerkbedrijf zoals Bewel, steunt u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt én investeert u in lokale werkgelegenheid.

 

7. Verhoogde efficiëntie

Besteed bepaalde activiteiten uit aan maatwerkbedrijven, en zie de efficiëntie van eigen medewerkers of processen aanzienlijk stijgen. Denk aan handelingen die de flow van uw medewerkers altijd onderbreken, ingrepen die de productie of installatie van uw producten vergemakkelijken of controlewerk dat uw algemene kwaliteit verhoogt.

 

Samenwerken met een maatwerkbedrijf: ook voor u een meerwaarde

Wat kan Bewel voor u betekenen? Contacteer ons vrijblijvend met uw uitdagingen en we bezorgen u graag meer informatie.

Wilt u meer lezen over hoe de sociale en reguliere economie elkaar kunnen versterken? Download gratis onze whitepaper ‘Hoe maatwerkbedrijven een oplossing zijn voor de krapte op de arbeidsmarkt’.