Terug naar overzicht

Onze eigen Bewel kerstpakketten van 2020

06 januari 2021
Een voorbeeld van de Bewel kerstpakketten: een pakket met onder andere speculaas, vruchtensap en confituur.

Een product waar je ons misschien niet meteen mee associeert. Dat waren onze kerstpakketten van 2020. Ja, ook dit is Bewel.

 

Bij Bewel verpakken we al langer kerstgeschenken voor onze klanten. Dat varieert van opdrachten die bestaan uit 100 tot zelfs 8.000 cadeaus. Afgelopen jaar besloten we om een eigen product op de markt te brengen: de Bewel kerstpakketten. Zorgvuldig samengesteld door ons team en feestelijk verpakt door onze ijverige handen.

Voor de inhoud van de pakketten werkten we samen met lokale bedrijven en andere spelers in de sociale economie. Denk maar aan Kambukka, Intesa, Barù of De Wroeter. Het maakte onze geschenken extra relevant in deze vreemde tijden.

Bedrijven hadden de keuze uit 11 standaardpakketten. Die pakketten konden we personaliseren of aanpassen aan specifieke wensen van de klant. Denk aan bedrukte wijnkistjes of handdoeken met een logo op geborduurd. We maakten de pakketten klaar van begin tot eind. Het enige dat onze klant moest doen: de cadeaus uitdelen aan hun medewerkers, klanten, leveranciers…

2020 was een proefproject, maar was meteen een succes. Onze medewerkers maakten maar liefst 1.424 pakketten klaar! Wij kijken er alvast naar uit om onze pakketten in 2021 verder uit te breiden. Wordt vervolgd!

Met wat kunnen wij u nog helpen? Laat het ons weten!