Terug naar overzicht

Glowi poetsproducten verpakt in kleurrijke startpakketten

20 april 2022

Glowi, het nieuwe koepelmerk boven Het Poetsbureau, verkoopt sinds kort eigen poetsproducten. Om de gloednieuwe producten succesvol op de markt te brengen, rekenden ze op de logistieke hulp van Bewel. Wij controleren alle flesjes en verpakken ze in mooie startpakketten. Wat vindt u ervan?

Voorbeeld van een set Glowi poetsproducten, verpakt door de medewerkers van Bewel.

Glowi biedt momenteel drie verschillende poetsproducten aan: een sanitairreiniger, vloerreiniger en een multireiniger. Die producten zijn niet alleen goed voor de gezondheid van gebruikers, maar ook voor het milieu. De reinigers worden samen verkocht in mooi startpakket, klanten kunnen nadien gemakkelijk navullingen bijbestellen.

Voor de lancering van de startpakketten, schakelde Glowi onze hulp in om 30.000 dozen klaar te maken. Onze vakhanden namen verschillende taken op zich:

  • De plano dozen plooien
  • Controleren of de flesjes met poetsproduct goed gesloten zijn
  • De juiste flesjes op de juiste manier in de dozen leggen
  • De dozen dichtdoen met een sticker van Glowi
  • Alle dozen stapelen op pallets

 

Moeilijke levering door corona

Bij de start van het project vormde corona een uitdaging: niet alle producten werden op tijd geleverd bij ons, en dus konden onze vakhanden niet meteen starten. Wat we op voorhand konden doen, brachten we wel al in orde.

Eens alle producten er waren, moest het snel gaan. We zorgden ervoor dat Glowi geen extra vertraging opliep en werkten met tien tot twaalf medewerkers aan de opdracht. Twee monitoren zorgden dat alles goed ging.

 

Meer opdrachten op komst

Glowi is heel tevreden van het goede werk van onze vakhanden. Ons team kreeg daarom alvast een nieuwe opdracht: groter schoonmaakmateriaal zoals een emmer, dweil, … in één stevige doos verpakken. We kijken al uit naar het vervolgtraject en de verdere samenwerking met Glowi.

 

Kristof Schraepen over Bewel

Kristof Schraepen is facility manager bij Het Poetsbureau – part of Glowi: “We hadden al veel goede dingen gehoord over Bewel, en zijn zo bij Bewel terechtgekomen. De mogelijkheden die Bewel creëert bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, door hen extra aandacht te geven en te begeleiden, zijn voor ons heel belangrijk.”

“We werken ondertussen een jaar samen en zijn heel tevreden over onze samenwerking. Het is voor ons de eerste keer dat we zelf producten op de markt brengen, dus een betrouwbare partner zoals Bewel is daarbij een geschenk. We kunnen het werk met een gerust hart aan hen overlaten. En ondertussen kunnen wij ons verder focussen op onze core business.”

“Ik ga altijd met veel plezier op bezoek bij Bewel, en vertrek er met een lachend gezicht. Iedereen is er heel vriendelijk, van de mensen op kantoor tot op de werkvloer. De energie die Bewel uitstraalt, die willen wij ook met Glowi uitstralen. Daarin zit duidelijk een match tussen onze bedrijven. En daarnaast ben ik ook gewoon onder de indruk van wat de vakhanden bij Bewel kunnen. Daar heb ik veel respect voor.”

 

Wat kunnen we voor u betekenen? Laat het ons weten!