Terug naar overzicht

Welkomstgeschenkjes verpakken voor Terhills Resort by Center Parcs

20 juni 2021
Voorbeeld van de welkomstpakketten die we verpakten voor Terhills Resort. De zeepjes worden verpakt in een geel zakje met strikje.

In Dilsen-Stokkem opende het Terhills Resort by Center Parcs eind mei de deuren. Dit vakantiepark ligt aan het Nationaal Park Hoge Kempen, met uitzicht op de mooie natuur van Limburg. Het vakantiepark bestaat uit 250 vakantiehuisjes, met plaats voor twee tot twaalf personen. Een mooi Limburgs project waar ook wij aan mochten meewerken!

De opdracht van Bewel: welkomstgeschenkjes

Het team van Terhills Resort by Center Parcs zocht een partner om zeepjes te verpakken. Die zeepjes zijn een welkomstgeschenk voor nieuwe gasten. Ze worden mooi klaar gelegd op het de salontafel in het vakantiehuisje.

De opdracht werd uitgevoerd in de werkplaats van Maaseik. Daar werkten twaalf medewerkers ongeveer 75 dagen aan het project. We bepaalden samen met de mensen van het Terhills Resort hoe de pakjes eruit moesten zien. Wij zorgden ervoor dat onze vakhanden hun werk goed konden doen, én dat het eindresultaat mooi was.

We verpakten in totaal bijna 16.000 zeepjes!

 

Extra opdracht

We kregen daarnaast nog een extra opdracht: wanneer een vakantiehuisje wordt klaargemaakt voor nieuwe gasten, is er veel materiaal nodig. Borden, bestek, poetsmateriaal, handdoeken… Dat moet allemaal worden klaargelegd in de juiste aantallen voor elk huisje.

Terhills Resort werkt hiervoor samen met een andere firma. Maar door corona had die firma extra hulp nodig. Daarom kwamen we bij Bewel in actie. Wij stelden de inventaris samen voor 52 huisjes en sorteerden alle verschillende producten uit. Het eindresultaat vulde samen 27 paletten!

 

Terhills Resort, een tevreden klant

Het team van Terhills Resort was heel tevreden van ons werk. Het contact verliep altijd goed en de producten werden correct en op tijd afgeleverd.

Wij wensen het team van Terhill Resort by Center Parcs een mooie en drukke zomer toe!

 

Enkele leuke cijfers

– 15 792 zeepblokjes met frisse amandelgeur

– 4738 meter lint gebruikt voor de pakjes

– 600 uur werk = 75 dagen

– 10 gevulde paletten

 

Wat kunnen we voor u betekenen? Laat het ons weten!