Terug naar overzicht

Bewel Maaseik: een grote familie met véél vakkennis

20 juli 2021
Medewerkers van Bewel Maaseik zijn bezig met controlewerken op snoepgoed.

Onze vestiging in Maaseik werd het afgelopen jaar vernieuwd en uitgebreid. Het team van Maaseik vertelt in dit artikel meer over hun vestiging en de activiteiten die zij er uitvoeren.

 

Het team van Maaseik

Kurt is sinds enkele maanden de site manager bij Bewel. Hij werkte ervoor al acht jaar voor Bewel. Hij kan rekenen op een sterk team in Maaseik: Jozef als magazijnier, Heidi als poetsvrouw, Guy en Anke als medewerkers van de sociale dienst. Miranda, Davina, Bert, Timothy en Kadisha als supermonitoren. En natuurlijk alle vakhanden, in totaal zo’n honderd medewerkers. Iedereen is hier belangrijk.

 

10 jaar actief voor Terumo

Het team werkt er al zo’n twintig jaar voor Terumo, een bedrijf actief in de medische sector. Zij hebben daarin veel ervaring opgedaan, en weten hoe belangrijk het is om alles heel precies uit te voeren. Het eindresultaat is steeds van hoge kwaliteit en beantwoordt aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen.

Daarnaast voeren ze in Maaseik nog heel wat diverse opdrachten uit. Ze stellen bijvoorbeeld plaatsingskits samen voor (industriële) garagepoorten, bewerken en controleren onderdelen van zonnepanelen, verpakken regelmatig hondenvoeding, en doen nu ook kwaliteitscontroles op batterijen.

Daarnaast rijdt monitor Miranda elke dag met acht medewerkers naar de enclave bij Alro in Nederland. Daar schuren en controleren onze vakhanden vrachtwagenonderdelen.

 

De grootste troeven

Het team van Bewel Maaseik kenmerkt zich door hun flexibiliteit en grote vakkennis. Dankzij de verbouwingen hebben ze nu nog meer ruimte voor hun klanten. Ze kunnen veel meer stock bijhouden en hun activiteiten nog beter organiseren. U leest hier meer over de grondige vernieuwingen die er werden doorgevoerd.

Een laatste troef, en belangrijke eigenschap van deze vestiging: Bewel Maaseik heeft een goede band met hun klanten. Zij kennen sommige klanten al heel lang, en die klanten komen graag over de vloer in de vestiging. Dat vinden ze in Maaseik ook heel belangrijk: klanten én medewerkers voelen zich er helemaal thuis!

 

 

De diensten in Bewel Maaseik

– Verpakken

– Montage en assemblage

– Controlewerk

 

Wat kunnen we voor u betekenen? Laat het ons weten!