Terug naar overzicht

De vakhanden van Kevin Nelissen

18 november 2021

Ken je Kevin Nelissen al? Kevin is een trotse Bewel-collega die al veertien jaar bij Bewel werkt. Hij werkte al op verschillende plaatsen, en deed verschillende opdrachten. Momenteel is hij een van de sterke kerels op onze groenzorg-afdeling. Hij vertelt in dit artikel meer over zijn werk bij Bewel, en zijn hobby’s.

Op elke afdeling thuis

Kevin: “Ik ben veertien jaar geleden begonnen bij Bewel, op de groendienst. Daarna heb ik nog op andere plaatsen gewerkt: in de verfploeg, bij Algro in Genk en bij Ikea in Hasselt. Daarna ben ik terug naar de groenzorg gegaan. En daar werk ik ondertussen terug bijna vier jaar.”

“Ik doe mijn werk graag, omdat ik graag buiten ben. Dan voel ik me altijd vrij. Het liefste help ik met zwerfvuil rapen in de stad Hasselt. Langs de weg, op fietspaden, in de middenberm… We rapen al het afval op dat is blijven liggen. Het is een fijn werkje waarmee we de buurt weer proper maken.”

“Bewel is een goed bedrijf om voor te werken. Ik heb allemaal goede collega’s, die helpen waar nodig. Je hoeft je als medewerker nergens zorgen over te maken. De sfeer is heel goed en de opdrachten zijn fijn. Dus ja, ik zit hier nog wel even goed!”

Genoeg te doen na het werk

Ook na het werk kan Kevin zich goed bezighouden. Kevin: “Ik heb een motor, waarmee ik graag rij. Soms naar het werk, maar ook als ontspanning. Ik had eerst een lichtere motor. Ondertussen heb ik mijn rijbewijs voor zwaardere motors gehaald, en heb ik dus een zwaardere motor.”

“Ik heb ook een hond waar ik elke dag mee gaan wandelen. Het is een Engelse Stafford, met de naam Diesel. Het is een heel fijn huisdier: een brave hond, maar soms kan hij wel eens zot zijn.”

“Mijn andere hobby is stoppelbiljart. Dat doe ik al een tijdje. Ik zit echt in een biljartclub en speel wedstrijden. Dat kan overal zijn, bijvoorbeeld in Hasselt, Zolder of Maasmechelen. Met corona lag de competitie wel stil, maar ik hoop dat we binnenkort weer kunnen opstarten. Ik kijk ernaar uit!”

Kevin in het kort

  • 34 jaar
  • Woont in Hasselt
  • Werkt bij de groenzorg in Diepenbeek
  • Heeft 1 hond: Diesel
  • Houdt van motorrijden en stoppelbiljarten