Terug naar overzicht

Bestel onze relatiegeschenken op tijd voor Kerstmis

20 oktober 2022

Mogen we al stilaan dromen van Kerstmis? De mooiste tijd van het jaar komt er sneller aan dan u denkt. Wie nog op zoek is naar een origineel relatiegeschenk voor medewerkers en/of klanten, zoek niet verder! Wij ontwikkelden 12 unieke relatiegeschenken: kant-en-klare geschenken, samengesteld met producten van lokale en sociale partners én volledig op maat van uw bedrijf.

relatiegeschenken kerstmis

Het is ondertussen al het derde jaar op rij dat we onze zelf ontwikkelde relatiegeschenken aanbieden als het ideale kerstgeschenk voor medewerkers, klanten, leveranciers of andere partners. En met succes: afgelopen jaar maakten onze medewerkers maar liefst vijfduizend pakketten klaar. We bieden deze relatiegeschenken het hele jaar door aan, maar zorgen in de kerstperiode voor een mooie kerstuitvoering.

 

12 pakketten in thema, gevuld met lekkers

Ook dit jaar leggen we in onze pakketten de focus op producten van lokale en sociale partners. De pakketten zijn een mix van lekkernijen, aangevuld met leuke accessoires zoals een koffiemok, ecologische douchebar, geurkaarsen of een warm fleecedeken.

Elk pakket heeft een eigen thema, gaande van Italiaanse vibes met het Tesoro Italiano-pakket tot gezellige winteravonden met de Warme Handen-box. Wilt u graag iets wijzigen aan het pakket of zelf nog iets toevoegen? Dan kan dat altijd en stellen we uw pakket op maat samen.

Onze vakhanden verpakken de kerstgeschenken in een feestelijke geprinte doos, die mooi aansluit bij de inhoud van het pakket. Met deze relatiegeschenken draagt u bovendien uw steentje bij aan de lokale en sociale economie, een mooie extra.

 

Wees op tijd en bestel nu uw relatiegeschenken voor kerst

Geen kerststress voor u dit jaar? Bestel dan nu uw relatiegeschenken bij Bewel! Bestellen kan t.e.m. maandag 28 november 2022. De pakketten zijn af te halen in onze vestiging te Hasselt of worden bij u geleverd. Klik hier voor meer informatie en vraag uw offerte aan!

Het enige dat u verder moet doen? Anderen blij maken met een uniek geschenk.