Terug naar overzicht

Kijk binnen in ons pick & pack-magazijn

01 april 2021

Bij Bewel doen we meer dan u verwacht. Daarom stellen we u graag voor aan onze verschillende afdelingen. We nemen u deze keer met trots mee naar ons nieuwe pick & pack-magazijn in Hasselt.

 

Luc Simons van Bewel: “Met een groot aantal pickplaatsen kunnen we heel wat Limburgse bedrijven ondersteunen op het vlak van opslag, verpakken én verzenden van hun producten. Zeker bedrijven die wij ook ondersteunen op het vlak van productie, genieten zo van een totaalontzorging.”

“Dit alles kunnen overlaten aan een professionele partner is een grote hulp voor veel ondernemers. Zeker in deze digitale tijden, waarin haast iedereen verwacht wordt een webshop te hebben en snel te leveren. Een webshop opzetten is één ding, maar zorgen dat de logistiek aan de achterkant ook vlot verloopt, is iets anders. Daar helpen wij kleine en middelgrote bedrijven graag mee verder.”

“We merken dat er heel wat interesse is in onze totaalondersteuning. We hebben een aantal vaste klanten, zoals Mumplanner en Nowa, waarvoor we ook de productie op ons nemen. Daarnaast koost het grote textielbedrijf B&C een tijdje geleden voor ons. En nu, na onze recente uitbreiding, hebben we plaats om nog heel wat meer bedrijven te servicen.

 

Onze eigen werkwijze

“We werkten een eigen systeem uit, waarmee onze medewerkers volledig vertrouwd zijn. Het is onze garantie op een snelle en efficiënte afhandeling van orders.”

“Bestellingen kunnen rechtstreeks bij ons binnenkomen, bijvoorbeeld via een webshop. Of onze partner verzamelt de bestellingen zelf en geeft ze aan ons door. Daarin zijn we flexibel. Vervolgens stellen wij de bestelling samen, verpakken het netjes in een doos, labelen die doos en verzenden ‘m naar de eindklant.”

 

Voor wie is Bewel de ideale partner?

Voor ondernemingen of kleine zelfstandigen die…

  • Zelf niet voldoende ruimte hebben om al hun producten op te slaan of om zelf een praktisch pick & pack-systeem op te zetten.
  • Niet de middelen hebben om hier personeel voor in te zetten, maar wel ondersteuning kunnen gebruiken.
  • Qua omzet en aantal bestellingen niet passen bij grote transportfirma’s. Bij zo’n firma’s krijgt u vaak pas sterke prijzen wanneer u met hele grote volumes zit.
  • Gemiddeld tussen de 10 en 300 verschillende artikels verkopen. We bekijken graag op maat wat mogelijk is.
  • Producten aanbieden van kleine en medium grootte.
  • Op zoek zijn naar een totaalpartner voor hun productie, opslag en het verzendklaar maken van bestellingen.

 

Onze beloftes

Totaalondersteuning

Luc Simons: “Wij zorgen dat u zich kan focussen op de verkoop en andere zaken die bij uw onderneming horen. Vanaf het moment dat een bestelling bij ons binnenkomt, hoeft u zich er niet meer om te bekommeren. Uw pakjes zien eruit alsof ze rechtstreeks van bij u komen en worden altijd op dezelfde manier verpakt.”

 

Constante service

“Ons magazijn is haast altijd operationeel. U zit dus niet vast aan een collectief verlof. Ons pick & pack-magazijn is, met uitzondering van enkele dagen, altijd geopend.”

 

U bent geen nummer

“Wij zijn geen internationaal e-commercebedrijf of transporthandel waar u maar een van de vele duizende klanten bent. Wij zijn Limburgs verankerd, zijn nabij en hebben respect voor al onze partners: van kleine zelfstandigen en startups tot grote familiebedrijven en kmo’s.”

 

Veilig en correcte omstandigheden

“U mag er zeker van zijn dat uw producten of materialen op een correcte en veilige manier worden opgeslagen en verpakt. Indien de coronamaatregelen het toelaten, heten we u graag welkom voor een rondleiding.

 

Van bestelling tot retournering

“Ook wanneer producten geretourneerd worden, kunnen wij die handling voor onze rekening nemen. Dat wordt steeds in samenspraak afgesproken bij de start van een samenwerking.”

 

Kan u ondersteuning gebruiken met het klaarmaken en verzenden van orders?

Wij bekijken met plezier en volledig vrijblijvend of wij u kunnen helpen. Contacteer ons gerust voor een eerste kennismaking.