Terug naar overzicht

Bewel neemt deel aan Voka Openbedrijvendag

15 juni 2018

Bewel neemt op zondag 7 oktober deel aan de 28ste Voka Open Bedrijvendag. In onze Hasseltse werkplaats kan het grote publiek tussen 10u en 17u kennismaken met onze werking én medewerkers. Een unieke gelegenheid voor iedereen om een blik achter de schermen van ons maatwerkbedrijf te werpen.

Al sinds 1991 openen honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren op de eerste zondag van oktober hun deuren. Vorig jaar bracht de Voka Open Bedrijvendag meer dan 550.000 belangstellenden op de been. “Door deel te nemen tonen we aan de buitenwereld wie we zijn en wat we doen”, zegt commercieel directeur Tom Ketels. “Bewel is een professioneel en goed georganiseerd bedrijf met een maatschappelijk doel. Wij zijn sociale ondernemers, en dat laten we graag zien.”

 

Van zeefdruk, stikwerk en verpakken tot… textielconditionering

In de Hasseltse werkplaats ontplooit Bewel heel wat activiteiten: “Tijdens de Open Bedrijvendag kan je de zeefdrukafdelingde textielafdelingde stikkerij en de repack-afdeling voor brouwerijen in actie zien. Daarnaast zetten we aan de hand van infoborden in de werkplaats onze klanten en activiteiten in de kijker. Aan onze HR-stand krijgen geïnteresseerden uitleg over werken bij Bewel. En in het Bewel Kaffee kan je al die info even rustig laten bezinken”, zo besluit Tom Ketels met een knipoog.