Terug naar overzicht

5 redenen om samen te werken met maatwerkbedrijf Bewel

25 augustus 2022

De voordelen van Bewel? Wel: gebeurt er vaak repetitief werk in uw productieproces? Heeft u pieken en dalen in uw productie en daardoor nood aan flexibiliteit in uw personeelsbestand? Dan kan een maatwerkbedrijf zoals Bewel dé oplossing zijn om uw productieproces te optimaliseren.

We geven u 5 redenen waarom met ons samenwerken een goed idee is:

Bewel

1. Bij u op de werkvloer of in een van onze vestigingen

Met negen eigen vestigingen in Limburg stellen we onze ruimte graag ter beschikking van uw productieprocessen.

Een almaar groeiend aantal Bewel-klanten kiest voor enclavewerking. Daarbij gaan onze maatwerkers, onder permanente begeleiding van monitoren, op de site van de klant aan de slag. Zo worden zij een integraal onderdeel van het productieproces bij u ter plaatse. Flexibiliteit, snelheid en lagere transportkosten zijn daarbij de grootste troeven. Voor onze maatwerkers is het bovendien erg boeiend om rechtstreeks contact te hebben met het reguliere economische circuit.

Onze vakhanden kunnen u bijstaan in meerdere aspecten: van productie tot logistiek en administratie.

 

2. Flexibiliteit en schaalgrootte

Met 4.400 vakhanden is Bewel een van de grootste werkgevers in Limburg. Als grote organisatie met vele vakhanden kunnen we snel anticiperen op veranderingen, uitbreidingen of nieuwe vragen langs uw kant.

Daarbovenop helpen we u verder met een brede waaier aan diensten: verpakken, assemblage, textielopdrachten, mailings en boekbinderij, groenonderhoud, controlewerk, zeefdruk, logistiek en circulaire activiteiten zoals demontage.

3. Hoge proceskennis

Goed lopende processen bepalen mee het succes van uw bedrijf en daar dragen we met onze jarenlange ervaring graag aan mee. We hielpen de processen al optimaliseren van meer dan 500 bedrijven. Met onze gratis productiescan krijgt u snel een zicht op hoe wij uw productie kunnen verbeteren.

 

4. Concurrentiële prijs

Zelf investeren in machines of werkkrachten is niet altijd haalbaar of voldoende rendabel. Zeker niet wanneer het gaat over randactiviteiten die belangrijk zijn voor uw werking, maar niet tot uw core business behoren. Bij Bewel mag u zeker zijn van een concurrentiële prijs op maat van uw specifieke opdracht. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

 

5. Sociaal engagement

Bewel biedt personen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk op maat. Want wij geloven dat iedereen die geëngageerd is een toegevoegde waarde kan zijn voor onze maatschappij, onze economie én voor zichzelf.

Door met ons samen te werken, steunt u ons in onze ambities. Verder kan u erop vertrouwen dat wij u op een efficiënte manier ontzorgen zodat u zich kan focussen op uw kernactiviteiten.

 

Onze vakhanden staan voor u klaar

Benieuwd wat we kunnen betekenen voor uw specifiek productieproces? Contacteer ons voor meer informatie en we helpen u graag verder.