Terug naar overzicht

Mumplanner verkiest Bewel boven goedkope massaproductie

23 april 2019
Mumplanner
3 agenda's van Mumplanner liggen over mekaar geschikt. De kleuren van links naar rechts zijn wit, zwart en nude/roze.

Een vrouw heeft vandaag heel wat rollen te vervullen: partner van, moeder van, werknemer van, beste vriendin van… Voor Marijke Beirens is dat niet anders. Daarom richtte de architecte en mama van twee het merk Mumplanner op. Haar agenda’s en notitieboeken maken het vrouwen een stuk makkelijker om hun drukbezette leven te organiseren. Onze werkplaats in Hasselt neemt de vervaardiging van de planners voor zijn rekening.

 

De Mumplanner combineert alle afspraken en to do’s – voor de kinderen, het werk, het huishouden, het eten – op één overzichtelijke pagina. Bovendien kan je de planner naar eigen wens samenstellen en personaliseren met de namen van je kinderen.

 

Geen goedkope massaproductie

Mumplanner ontstond als een kleinschalig initiatief, maar is vandaag uitgegroeid tot een aanzienlijke verzameling van doordachte producten. Tot de collectie van het Belgische merk behoren onder meer agenda’s, familieplanners, notitieboeken en praktische lijstjes. Elk artikel heeft hetzelfde doel voor ogen: mama’s helpen om hun drukke leven op een gestructureerde manier te organiseren.

Onze Bewel-werkplaats in Hasselt vervaardigt het volledige assortiment. Een bewuste keuze van Mumplanner: Marijke distantieert zich van goedkope massaproductie en legt de nadruk op eerlijke producten, gemaakt door mensen met een identiteit en in goede arbeidsomstandigheden.

 

Van nude tot gold

Van de kunstlederen kaft met goudopdruk over de gepersonaliseerde bladen tot de afwerking met stiksel: onze afdeling boekbinderij assembleert de agenda’s van A tot Z. Dankzij het grote succes zijn de basiskleuren (zwart, nude en parelmoer) intussen al uitgebreid met de kleuren denim en gold.

 

Wat kunnen we voor u betekenen? Laat het ons weten!