Terug naar overzicht

Geschenkdozen verpakken voor de SPAR-winkels van distributeur Lambrechts

10 september 2021
Lambrechts
Medewerkers van Bewel zijn bezig met dozen van SPAR te vullen voor Lambrechts.

Spaaracties met gratis producten komen wel vaker voor in supermarkten. Zo ook bij de SPAR-winkels van Lambrechts, waar dit najaar een spaaractie loopt voor leuke geschenkdozen. De stuwende kracht achter die actie is de distributiecentrale Lambrechts, mét hulp van Bewel. Wij verpakten deze zomer al 25.375 dozen met de meest uiteenlopende SPAR-producten.

Lambrechts is een zelfstandige distributiecentrale van voeding en andere levensmiddelen, gevestigd in Tongeren. Zij leveren goederen aan zelfstandige uitbaters van superettes en buurtsupermarkten. Zij zijn licentiehouder van het merk SPAR, en zijn leverancier en partner van zo’n honderd onafhankelijke SPAR-winkels.

Spaaracties voor SPAR-klanten

Lambrechts organiseert op regelmatige basis (spaar)acties in samenwerking met hun SPAR-winkels. Ook dit najaar loopt er een spaaractie bij hen, waarbij mensen punten kunnen sparen op een spaarkaart. Is hun spaarkaart vol, dan kunnen zij die inwisselen voor een geschenkdoos gevuld met gratis producten.

Klanten kunnen dit najaar kiezen tussen drie verschillende dozen, steeds gevuld met andere producten. De inhoud varieert van gemalen koffie en chocolade tot douchegel en wattenstaafjes. Alle producten zijn van het SPAR huismerk.

Hulp van Bewels vakhanden

Deze geschenkdozen komen extra boven op het standaardwerk dat de medewerkers van Lambrechts elke dag al verrichten. Ze doen daarvoor beroep op onze vakhanden.

In onze vestiging in Sint-Truiden verpakte ons team deze zomer zo’n 25.375 dozen. Die grote bestelling werd opgesplitst over verschillende levermomenten, waardoor we onze vakhanden optimaal konden inzetten.

Onze vakhanden pakten alle geleverde producten uit, stelden de nieuwe dozen samen en voorzagen elke geschenkdoos van een etiket. De dozen werden in rolcontainers geplaatst en terug geleverd bij Lambrechts. Lambrechts voorziet zelf al het vervoer en de distributie naar hun verschillende winkels.

Eerdere samenwerkingen

Bewel en Lambrechts werken al samen sinds 2015. Sinds toen nemen we de groenzorg van hun bedrijventerrein op ons. In 2020 hebben zij ons ook ingeschakeld voor een gelijkaardige spaaractie met eindejaar. Na die succesvolle samenwerking besloten zij om dit jaar opnieuw onze hulp in te schakelen.

Heeft u ook hulp nodig bij een grote (of kleine) verpakkingsopdracht? Ons team van gedreven vakhanden helpt u graag verder. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!