4 februari 2019

Deelname Warmathon levert €660 op

Het afgelopen jaar hebben we bij Bewel allemaal samen gefietst en gewandeld. We staken beweging in onze pauzes met Kubb-spelen, zaten minder en stonden meer recht. Kortom, ‘Bewel beweegt’ was een schot in de roos. We blikken tevreden terug op een jaar vol sportieve acties, dat werd afgesloten met de Warmathon in Genk.

Als iedereen zich goed voelt, heerst er een positieve sfeer in het bedrijf. Sinds vorig jaar zetten we daarom volop in op een gezondere levensstijl. Zo kreeg iedereen in 2018 de kans om tijdens de werktijd meer te bewegen. Want velen onder ons hebben zittend werk en hebben daardoor, net als veel andere Belgen, dagelijks onvoldoende beweging. Met ‘Bewel beweegt’ zijn we erin geslaagd om daar verandering in te brengen. Het resultaat? Fittere werknemers met meer energie.

44 Bewel-deelnemers in het Molenvijverpark

Op dinsdag 18 december liepen meer dan 5.000 deelnemers warm voor een zélf gekozen goed doel, tijdens de Warmathon in Genk van 14u tot 20u. De start en finish bevonden zich in het Molenvijverpark. Stijn Vlaeminck en Cath Luyten namen de podiumpresentatie voor hun rekening en moedigden iedereen aan. Niemand minder dan Regi zorgde met zijn allerbeste loopbeats voor sfeer en ambiance. Onze 44 Bewel-deelnemers zetten hun beste beentje voor en zorgden in Genk voor een mooie afsluiter van ‘Bewel beweegt’.

€660 voor het goede doel

De actie leverde €660 op. Het bedrag ging naar het Belgisch Centrum voor Geleidehonden, één van de 1.986 vzw’s die zich als goed doel registreerde in De Warmste Week van Studio Brussel.

Het BCG is een mobiliteitsorganisatie die blindengeleidehonden opleidt voor personen met een visuele beperking. Een geleidehond draagt bij tot de integratie van slechtziende en blinde personen in onze maatschappij en geeft hen de mogelijkheid zich zelfstandiger, sneller, meer ontspannen, maar vooral veiliger te verplaatsen.

 
Bewel Warmathon
Bewel Warmathon
Bewel Warmathon
Bewel Warmathon
Bewel Warmathon
Bewel Warmathon